2016. augusztus 25., csütörtök

Kié lesz a fürdő először??

Sziasztok csajok köszöntek mikor odaértek. A lányok lassan megfordultak felnéztek és csak miénk a fürdő először mondták. Levi kacsintott Blakere ezzel azt jelezve hogy megoldja hogy az övüké legyen először. Blake széles mosollyal köszönte meg. De Levi kacsintása kevés volt mert Zac úgy döntött hogy egy verseny fogja eldönteni hogy kié lesz először. A csajoknak választása nem igen volt mert ha megse próbálják akkor már biztos hogy nem lesz meleg vizük nekik. Úgy hogy röplabdameccs.
-Na mikor akartok kikapni??-kérdezte Mathias
-Jaj édes attól hogy jó a hangod és jól nézel ki még nem vagy kész profi!-mondta Ariana
-Na ez vicces lesz!-tette hozzá Brandon
-Akkor kezdjük vagy mivan??-morcosan kérdezte Blake Levire nézve.
-Blake bocsi de kárpótolhatlak egy esti sétával a parton??
-Ha lesz melegvizünk beszélhetünk róla.-kicsit gúnyosan Blake válasza.
Levi a srácokra nézett de ők csak annyit mondtak hogy felejtsd el! Ezzel elkezdődött a meccs a fürdőért. Elsőnek Nina szervált nagy mosollyal mintha tudná micsinál de hát jó színész nem lesz nehéz megjátszania hogy profi. Az első 7pont a lányoké volt de aztán kezdődött csak az igazi meccs. A fiuk esélyt sem adtak a lányoknak arra hogy behozzák a lemaradást. Ezután már egyértelmű volt a kié lesz a fürdő először kérdés. A csajok morcosan távoztak de még így is büszkén. A szoba felé haladva Blake fontolóra vette Levi ajánlatát miszerint vele tölti az estét. Szobájukba érve még átse öltöztek már ott voltak a fiuk az ajtóban kopogtatva.
-Mit akartok?!-kiabált Megan.
-Talán nyissátok ki az ajtót...-mondta Zac.
-Blake kinyitotta az ajtót és beengedte a srácokat.
-Mivel mi nyertünk és miénk a fürdő először kaptok tőlünk valamit hogy kevésbé legyetek kiakadva ránk és ne próbáljatok bárhogyan is megszivatni minket.-mondta Zac.
-Hát hogy megszivatunk titeket még nem esett szó róla de most hogy mondod!-mondta Nina.
-Nekünk adjátok a fürdőt azt kapjuk??-kérdezte Ariana.
-Neem!-mondták a srácok.
-Hát akkor?!-kérdezte Claire.
-Claire ha van kedved együtt tölthetnénk az estét.-mondta Nick
-Hát mért ne.-válaszolt Claire.
-Ariana?
-Igen Mathias??
-Tudod énis szívesen eltöltenék veled egy estét.
-Oké benne vagyok.
-Levi énis átgondoltam amit mondtál a parton és legyen. Találkozunk a portán 8kor.
-Rendben. Alig várom!-mondta Levi.
-Nina?? Ráérsz ma este??-kérdezte Zac
-Igen és mielött folytatnád tali fél 9kor a bejáratnál.
Megan és Brandon maradtak már csak a szobába. Megan nem volt biztos abban hogy Brandon elakarja hívni-e ma este valahová így nem is nagyon foglalkozott vele. De Brandon ugy döntött egy próbát megér így elhívta Megant egy ismerkedéses estére. Nem sokára vacsora. Így elindultak zuhanyozni természetesen a fiuk előbb aztán a lányok. 7óra lett a csapat lement vacsorázni majd siettek készülődni az estére. Blake egy lenge esti sétához való ruhát húzott majd egy szolid smink után lement a portához. Majd megfordult és ott volt Levi.
-Szia!
-Szia! Nagyon csinos vagy!
-Köszönöm. Indulhatunk?
-Igen Blake mehetünk.
Levi kíváncsian tette fel az első kérdést amit a gépen nem mert megkérdezni.
-Blake olyan csinos és magabiztos nő vagy. Van barátod??
-Nincs!
-Akkor biztos vőlegényed van ugye??
-Nem az sincs.
-Jaj ne! Ne mond hogy férjed van!
-De igen az van bocsi. Nevetett Blake.
Levi ránéz és komoran nagy szemekkel csak néz.
-Tényleg van férjed???
-Nincs te csacsi...
-Oh már megijesztettél de ezért most kérek egy puszit.
Blake megpuszilta majd behúzta a vízbe. Játszadoztak elvoltak nevettek majd egy pillanatban Levi megcsókolta Blaket. A csók után Blake elmondta neki hogy már a repülőn kiszemelte magának Levit csak nem tudta hogy szingli-e vagy sem. hát Levi és Blake kapcsolata itt kezdődött de hogy hogyan alakul a többieké?! Nina egy bikiniben jelent meg kis felsővel. Mikor Zac meglátta tudta hogy neki kell Nina. Az este náluk is hasonlóan alakult mint Leviéknél. Megan,Ariana,Brandon és Mathias négyesben voltak de jól mulattak. Mindkét páros megbeszélt egy következő találkát de immár akkor kettesben. Na és Claire és Nick. Hát ők voltak talán a kivételek. Ugyanis ők nem mentek sehová hanem a hotelben maradtak és megnéztek egy régebbi filmet amiben Claire szerepelt. Nicket meggyőzte a színészi karrierje de az nem hogy kölcsönös-e a közeledés pedig Claire is azt érezte amit Nick. Claire gondolja magában: Nem gondoltam volna hogy ennyire zavarban leszek hiszen akarom és ő is. Nem értem hogy miért nem tudtam vele beszélni. Nick ránéz és legszívesebben megcsókolta volna de nem csak egy puszit nyomott az arcára és azt mondta hogy reggel majd beszélünk. Aludj jól és elköszönt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése